Skills2Care is een onderwijsbureau dat zich richt op de gezondheidszorg. Dit doen wij door trainingen en bij- en nascholingen voor professionals werkzaam in de zorg (MBO en HBO). Wij bieden een breed scala aan onderwijs op onze compleet ingerichte locatie in Zoetermeer.

Praktijkgericht Zorgonderwijs
De trainingen en bij- en nascholingen die Skills2Care verzorgt zijn erop gericht de kennis en vaardigheden van de deelnemers te verbeteren en te vergroten. Dit heeft als gevolg dat sneller de juiste  interventies worden ingezet. Skills2Care helpt professionals zich te ontwikkelen in hun vakgebied. Dit komt de zorg voor de patiënt en cliënt ten goede.

Leren van en met elkaar
De deelnemers gaan tijdens de bijeenkomsten direct aan de slag. Oefenen, ervaring opdoen en vaardigheden eigen maken. Leren van en met elkaar: daar gaat het om. Zo zorgt Skills2Care ervoor dat de deelnemers direct aan de slag kunnen met de nieuwe kennis, wanneer zij terug zijn op de werkvloer.

Wat Skills2Care  voor u kan betekenen:

  • Het volgen van trainingen en cursussen, op een goed bereikbare locatie in Zoetermeer;
  • Samenwerken met deskundige trainers en opleiders, met een achtergrond in de zorg;
  • Gebruikmaken van compleet ingerichte trainingsruimten;
  • Geen verborgen kosten: alle aanwezige materialen zoals een beamer, flip-over, relevante literatuur en schrijfmaterialen zijn vrij te gebruiken. Dit geldt ook als u alleen een ruimte bij ons huurt;
  • In Zoetermeer gratis parkeren. In Nieuwegein is dit helaas niet mogelijk. 

 

Meer weten?

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.
X