Vaardigheidslokalen

De vaardigheidslokalen van Skills2Care zijn ingericht voor trainingen verpleegkundige en verzorgende vaardigheden. Het is de ideale ruimte voor het trainen van voorbehouden en risicovolle handelingen. In de vaardigheidslokalen vindt u vier werkstations met meerdere fantomen. Deze fantomen kunnen gebruikt worden voor het trainen van basiszorg maar ook voor het trainen van voorbehouden en risicovolle handelingen. Omdat er voldoende tafels en stoelen in het lokaal staan, kunt u hier ook de theorie rondom de vaardigheden behandelen. In de lokalen is ruimte voor maximaal 14 personen (bij voorbehouden handelingen raden wij aan te werken met groepen van maximaal 12 deelnemers). De vaardigheidslokalen zijn ook geschikt voor de opleidingen tot kraamverzorgende en doktersassistent. U kunt deze lokalen van maandag tot en met zaterdag huren van 9:00 uur tot 22:00 uur.
Skills2Care vindt met betrekking tot het vaardigheidsonderwijs de volgende zaken belangrijk:

  • Voldoende ruimte om te oefenen
  • Voldoende nieuwe materialen om te oefenen.
  • Duidelijke indeling van het lokaal en materialen staan klaar voor de trainer.
  • De deelnemer moet kennis kunnen nemen van materialen van verschillende producenten. Wij werken daarom met materialen van verschillende fabrikanten.
  • Skills2Care werkt alleen met  BIG geregistreerde trainers.

In de lokalen vindt u o.a. poppen waarop voorbehouden en risicovolle handelingen uitgevoerd kunnen worden, fantomen van onder- en boven lichaam, injectietrainers, infuusarmen en een reanimatie poppen (BLS, volwassenen en baby),  AED-trainers, een voedingspomp, diverse bloedsuikermeters en uitzuigapparatuur. Daarnaast zijn er tilliften aanwezig en andere hulpmiddelen voor het mobiliseren en vergroten van de zelfredzaamheid van de patiënt/cliënt.

Nieuwegein

In Nieuwegein beschikt Skills2Care over vier vaardigheidslokalen. Ook deze lokalen hebben voldoende ruimte om met groepen tot 14 aan de slag te gaan. Naast de volledig ingerichte vaardigheidslokalen is ook in Nieuwegein een grote ruimte aanwezig waar gepauzeerd en of geluncht kan worden.

Zoetermeer

In Zoetermeer beschikt Skills2Care over een vaardigheidslokaal en een leslokaal. Dit laatste is geschikt voor trainingen en overlegsituaties.

Training volgen of ruimte huren

U kunt ervoor kiezen om een training compleet door Skills2Care te laten verzorgen. Daarnaast zijn de ruimtes ook te huur. U zorgt in dit geval zelf voor de invulling van het onderwijs en Skills2Care zorgt voor een gastvrij ontvangst en een goed uitgeruste ruimte.

Contactformulier - skillslab

Via dit formulier kunt u informatie opvragen over het gebruik van het skillslab.

 

X