Zaalverhuur

Skills2Care verhuurt verschillende zalen waarin bij- en nascholingen, trainingen of coaching gegeven kan worden. Zowel voor groepen als individuele coaching.  De zalen bieden ruimte aan 2 tot 18 personen. Daarnaast is er bij Skills2Care voldoende ruimte om subgroepen onafhankelijk van elkaar aan het werk te laten gaan.

Materialen
Om goed te kunnen trainen en effectief te kunnen leren, is het belangrijk dat de juiste materialen aanwezig zijn. Bij Skills2Care heeft u de beschikking over een beamer, flap-over en whiteboard. Standaard zijn er in het lokaal (bij een theorietraining) naambordjes, pennen en notitieblokjes aanwezig. 

Geen verborgen kosten
Alle bij Skills2Care aanwezige materialen zijn bij de prijs van de zaalhuur inbegrepen. U betaalt niets extra voor gebruik van een beamer of andere materialen. Dit geldt ook voor de koffie, thee én wat lekkers. Dat vinden wij wel zo gastvrij.

Lunch
Bij Skills2Care heeft u de mogelijkheid tegen een geringe meerprijs een lunch te laten verzorgen.

Skillslab
Wilt u zelf vaardigheidstrainingen verzorgen? Ook dan bent u bij Skills2Care aan het goede adres. Meer lezen over ons skillslab klik hier.

Zaal huren?

Interesse in het huren van een ruimte? Neem contact met ons op. Na een persoonlijk gesprek zullen wij op basis van uw wensen een passende offerte uitbrengen.
X