OMAHA SYSTEM 

Verpleegkundigen zijn al langere tijd op zoek naar één taal waarmee inzichtelijk gemaakt wordt hoe zij haar handelen inzichtelijk kunnen maken. Met het Omaha system beschikken zij over een helder classificatie systeem dat zowel problemen als doelen en interventies inzichtelijk maakt. Het systeem bestaat uit een heldere terminologie. Duidelijke termen die door de verschillende niveaus snel is op te pakken. Hierdoor is continuïteit van zorg beter te waarborgen. Skills2Care biedt een training van twee dagdelen waarin deelnemers het systeem leren gebruiken. Tijdens de training van 1 dag maken deelnemers kennis met het systeem. Daarna wordt aan de hand van opdrachten geoefend in het gebruik van het systeem.
Doelstelling voor de Omaha training
Na afloop van de training kan de deelnemer het Omaha-system toepassen in het werken volgens het verpleegkundig proces.

Subdoelen deelnemer kan:

  • in eigen woorden uitleggen op welke manier de verschillende onderdelen uit het Omaha-systeem samenhangen.
  • Omaha-systeem toepassen bij het opstellen van een verpleegplan.

Wilt u als organisatie meerdere werknemers scholen in het gebruik van het Omaha system? Neem dan contact met ons op, Skills2Care biedt deze training aan als in-company training.

De kosten voor deze training van bedragen  € 120,– (incl. BTW). Voor dit bedrag ontvangt u tevens het lesmateriaal waaronder het boekje ‘Het Omaha System; een introductie’. De training wordt ook aangeboden als in-company training. Klik hier voor meer informatie. 

Deze training is geaccrediteerd door het kwaliteitsregister van  V&VN voor 6 punten

Data

22 december  2022 te Zoetermeer start 13.00 tot 17.00 uur 
Minimaal aantal deelnemers: 6

 

 

X